• Bilister på vei til treningssenteret

  Du har endelig fylt 18 år og har billappen i hånda. Endelig var du ferdig med kjøreskole, pugging til teorien og øvelseskjøring. Les mer om å ta lappen på lærer’ n trafikkskole her. Planen er nå å aldri forlate bilen, du skal bare kjøre og kjøre. Uansett hvor du skal. 1 km til butikken og du tar bilen fatt, ingen vits i å slite seg ut på veien. Du skal jo trene etterpå, må ha nok energi til den tid. Du setter deg i bilen og kjører frem til parkeringsplassen. Ingen ledig plasser, alle er opptatt. Du kjører noen runder for å se om du har oversett noen plasser og har et håp om at noen av eierne skal komme å hente bilen sin og forlate parkeringsplassen.

  legs-434918_1280

  Slik er det hver dag. Mennesker som kjører rundt til hvert minste sted de skal besøke. Når det kommer til treningen så skryter de uhemmet over hvor spreke de er og hvor mange dager de besøk treningssenteret. De spiser den sunneste mat og følger alle trender. Trente skal de være og best i alt. Men det å gå til trening, til jobb eller til butikk vil du nok sjeldent se dem gjøre. De har jo ikke tid de skal rekke crossfiten kl.1900 og er sent ute fordi de måtte lete etter parkeringsplass i 15 minutter. Hva skjedde med å være aktiv utenfor treningssenterets fire vegger? Er det gammeldags?

  parking-lot-314805_1280

  En pensjonist fortalte meg at han syklet 1 mil for å komme til fotballtrening da han var yngre, vær vei. Det er ikke det vi ikke skal ha billappen, for det burde vi. Vi sparer mye tid og krefter ved å bruke bil, men det blir noe komisk allikevel. Vi kjører til trening for å bli i bedre form. På en annen måte kan man se på treningssenteret som et pussig fenomen også. Det er mulig å trene andre steder enn inne i en mørk sal full av svette mennesker og dunkende musikk. Men det er sånn vi liker det.

  Så la oss ta bilen og kjøre til treningssenteret, og bli spreke.

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *