• Er du tøff nok for denne treningsmåten?

  Knebøy, benkpress, løping eller yoga. Hva er din favoritt?

  En trend som går igjen i media om dagen er paller. Det flyter over av bord og utemøbler laget av paller. Det ser ut til at vi har fått feber. Palle-feber. Og det har vi på treningsfronten også. Hva med å lage en solid kasse som tåler hoppende-knebøy? Eller en benk til benkpressen? Paller er et svært solid materiale og vil holde gjennom de mest krevende treningsøkter. Er du interessert i å se hvordan?

  Palle-trening

  Hva med å prøve denne metoden? En god måte å få trent armer og core på. Kroppen trenger stabilitet og kraft i overkroppen for å dra pallen mot deg. For ekstra motstand kan du øke vekten ved å legge stein eller andre tunge gjenstander på pallen. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Trening ute er i tillegg mye gøyere.

  ce027f8a50c943904e74a8d54f60f527

  Det finnes ikke noe bedre enn trene med treningsutstyr du selv har laget. Denne benken passer ypperlig til benkpress og det beste er at du kan bestemme størrelsen på den selv. Er du av typen som trener mye og trenger en større benk enn gjennomsnittet, så er det bare å lage den selv. Bra ser den også ut.

  0901984e92051890d34666c994d76658Er du av typen som liker å se på TV-serie samtidig som du jogger? Her er muligheten, du må bare være litt kreativ. Ved bruk av gamle paller går det an å bygge et stativ rundt tredemøllen og du har en plate til å legge bøker, pc og drikke. Du kan regne med mange misunnelig blikk fra kjente over dette nye utstyret.

  Det finnes flere distributører som selger brukt paller, blant annet palledistributøren. Det finnes forskjellige varianter til ditt bruk og bare fantasien setter grenser for hva som kan lages. Lykke til med treningen!

   

   

   

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *