• Skal vi ta en kaffekopp på treningssenteret?

  Flere treningssenter tilbyr kaffe og te til sine kunder. På Sats får du til og med gratis frokost og kaffe om du trener tidlig nok. Hvor fantastisk er ikke det? Vil den nye trenden bli å reise på treningssenteret til fordel for den tradisjonelle kafeen?

  Kaffe - Sodexo

  En kopp kaffe gir deg en god start på dagen og hjelper deg å gi det lille ekstra. Det er vanlig å trenge et ekstra dytt og drikke med koffein er en av de mest brukte produktene i verden til nettopp dette.

  Så da må vi spørre oss selv; kaffe passer det inn hos alle type bedrifter, eller må noen velge det bort? Jeg syntes vi skal ta oss en kaffe på treningssenteret, så lenge det holder seg til bare dette. Begynner bollene og sjokolade-mocca-koppene å komme etter, da finner jeg meg en ny plass.

  Croissant - trening

  Med all denne kaffen er det også viktig å drikke vann. Varmt drikke dehydrer og det kan virke lett å glemme bort vann når du allerede har drukket mye annen veske. En vannbeholder er ofte en god anskaffelse, som denne vannkjøleren fra Sodexo. Den holder vannet kaldt og gjør det enklere for deg å ta et glass med vann.

  Da møtes vi for en kaffe på treningssenteret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *