Trening

Trening kan deles opp i flere underkategorier og alle ser på det med forskjellige øyne. Det er vanskelig å definere selve ordet og vi mennesker vil mest sannsynlig ikke forklare det på samme måte.

squash-793059_1280

Så hva betyr dette begrepet? Søker du opp ordet «trening» på Wikipedia kommer det opp definisjoner i fleng. Styrketrening, løping, yoga. Listen er lang. Noen mennesker trener en gang i tiåret, andre oppfører seg som de lever på treningssenteret. Så hvordan har det seg at vi er så forskjellige? Hva er det som gjør det at noen som ikke er interessert i trening kan gå opp i fyr og flamme over dette tema som florerer i media. Dette er et tema som er diskutert opp og ned, bak og frem i alle mulige magasiner, aviser, bøker og blogger. Det virker som vi aldri blir lei. Og det blir vi ikke heller. Vi vil bare ha mer. Og det får vi.

coast-192979_1280

Det er mange faktorer ved trening og det finnes utallige måter å gjennomføre det på. Hva med å ta med seg treningen ut i det fri, kanskje til og med når du er på ferie? Les mer om det her. All mosjon trenger ikke nødvendigvis å forgå i en svett trenings-sal og det trenger ihvertfall ikke å være kjedelig. Har du noen gang tenkt på alle de forskjellige menneskene som driver med trening? Alt fra de mest uerfarne til bodybuilderne som egentlig hadde trengt å roe seg ned ett par hakk. Det er som sagt mange ulike faktorer ved trening og vi får aldri nok. Hvordan skal vi kle oss? Hva skal vi spise? Er dette rett eller skal jeg velge det motsatte. Det er ikke rart vi alle blir litt svimle. Vi har laget en blogg om det viktigste ved dette tema…

…At det skal være gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *